På dåligt humör...

Nej idag vaknade jag inte på rätt sida av sängen. Saker & ting känns bara så där allmänt surt. Ni vet, man kan liksom inte sätta fingret på det men allt känns bara menlöst & allra helst hade man spenderat dagen SJÄLV. Nu blir det ju inte så, jag bor ju ihop med en annan person till att börja med & det går ju inte att förvisa honom ut ur huset. Däremot måste ju jag iväg ut vilket gör mig på ännu sämre humör eftersom det innebär att jag måste tackla min värdelösa nya kontorskollega. Stefan från... Serbien tror jag. Anyway, människan är hopplös. Den typiska PhD studenten utan social förmåga. Av någon anledning känner han dessutom för att engagera mig i menlösa konversationer hela tiden. Konversationer som alltid slutar med att han ifrågasätter mig. "Iiida, are there any good lunch places around?" "Sure, try Sylvesters""But Iiida, do you really think that eating out is something you can defend economically?"...Jag har bett om förflyttning. Får se hur lång tid det tar innan vår sekreterare får ändan ur så att jag får lite ro & slipper den lille störige slaven. What else, möten på agendan... två idag. Lite frid & ro hade ju varit trevligt.

Uppdatering: eftersom jag är ett litet troll idag beslutade jag mig för att inleda dagen med att vara lite kreativ. Det brukar få mig på bättre humör. Jag tror att det är resultatbaserat - en insats som man faktiskt kan se är himla mycket mer motiverande än att traggla på & inte få något konkret bevis på det (hej & välkommen till en doktorands liv). So, jag pysslade ihop ett första utkast på UofT's klättrarklubbs logga. Än så länge består ju klubben enbart av mig & Becky men jag väljer i vilket fall att inte se det som bortkastad tid eftersom jag de facto var lite mer uppåt när den var färdig.


Kommentarer
Postat av: ma

Enkelt, effektivt och estetiskt! Ma

2010-09-23 @ 19:47:27
Postat av: Jo

I like it! =)

2010-09-23 @ 22:32:08
Postat av: Ida

Tack för berömmet! Den fick godkänt av Becky också så nu måste vi bara se till att vi blir registrerade som klubb på universitetet & sedan kan vi köra igång! :)

2010-09-24 @ 00:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0