Paaaarty Friday!

Eller inte. Alla dagar här på Tvärminne betyder jobb. Så jag fortsätter att odla plankton som om det vore vilken grå tisdag som helst. Enda lilla avbrottet från konventionen blir att jag ska försöka att få tag på en tvätt-tid. Allra helst idag. I nuläget måste jag tvätta mina sockor i handfatet & det suger av två anledningar.

1) Jag är alltid skittrött när jag gör det så jag orkar bara inte gå ut i köket & koka upp varmvatten så allt blir bara vaskat i vatten så kallt att det hade kunnat tappats direkt från en glaciär (har jag inte sagt det? Nope, stugan kommer alltså INTE med varmvatten).
2) Enda möjligheten att få sockeländerna torra är att hänga dem på elementet. Det FINSKTILLVERKADE elementet. Om ni någonsin kollat närmare på ett sådant så står det alltid att man inte får hänga något på dem pga brandrisk. Detta är ingen liten poänglös varning för att buffra mot helt galna scenarios som kan få tillverkarna stämde. Nej, finska element går att få så heta att man kan steka ägg på dem. Eller åtminstonde så heta att en liten fyraåring kan bränna upp blåsor i hela ansiktet - hände mig när jag sov på golvet hos mormor & morfar som liten & kom för nära elementet. So, varje natt går jag & lägger mig & tokignorerar att sockorna hänger där som små fnöskelappar & väntar på antändning.

All in all, jag håller tummarna för att det finns en öppning i kalendern. I mean, alla andra kan ju åka härifrån så det känns ju som att det bara kommer att vara jag som har ett så sorgligt liv just nu att jag måste tvätta på en fredagskväll. Right?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0