Brunch again!

Efter all denna morgonaktivitet kände vi att en ordentlig frukost var av nöd tvungen. Fast vi slopade bröd & våfflor till förmån för omega3 äggviteomelett & bacon - fast det senare bara i Pauls fall eftersom jag inte är någon större bacon fantast. Körde istället på guacamole som jag valde att klutta ner i de supersöta äggkopparna som jag just fick i ett mycket trevligt litet paket från ma!


Inte helt traditionellt kanske men det fungerade väldigt bra ändå! Nope, nu ska jag baka en laddning kakor - mixa mig en smootie & sedan mamma återkommer jag med en liten fråga till just dig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var det snabbaste och billigaste lilla paketet genom tiderna! Jag var nästan säker på att det skulle ta 6 månader i s f 6 dagar att nå till er. Jag glömde att skicka med armbandet till Isabel, så i nästa paketet från farmor finns även hennes present med. Hälsa så gott till henne och Joao med, från oss. Kram

2011-04-10 @ 19:11:21
Postat av: Ida

Ja jag blev väldigt paff när brevbäraren ringde på dörren i fredags, du hade ju precis sagt att du skickat iväg det! Blev så glad - äggkopparna var så otroligt söta. Även om de nu användes för avokadoröra... :)

2011-04-10 @ 20:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0