Construction Season!

Det har börjat kännas lite vår de senaste dagarna & eftersom jag nu börjar komma tillbaka på banan har Paul & jag bestämt att det OFFICIELLT är... Construction Season! Kanske min absoluta favoritsäsong - kreativiteten flödar! Så kvällen har ägnats åt en massa planer inför vad som ska göras under de kommande veckorna & månaderna. Samt att måla om lite byrålådor... Grundfärg lager nummer två är nu på.


Medan jag målade bakade Paul kakor. Eftersom jag redan bakat en laddning bröd till lunchen kände jag att det minsan var hans tur att knåpa ihop en deg & vakta ugnen. Blev favoriten "Butterscotch Gingerbread Cookies" - så nu kommer Paul att vara lugn & tillfreds den närmsta veckan.

I sluttampen av kakbageriet hade jag avancerat vidare till paketinslagning - kommer nämligen att skickas ett helt gäng små paket över Atilanten inom en snar framtid. Så om någon råkar ha adressen till en viss lillebror i Umeå hade det varit väldigt behjälpligt!

Hm... jag kanske ska lägga lite mer tid på att kamma benan rätt i fortsättningen. Ser ju ut som om jag gjort det alldeles i fyllan & villan...


Kommentarer
Postat av: ma

Adressen: Mariehemsvägen 15 E lgh 601, 906 53 Umeå.

2011-04-27 @ 19:39:58
Postat av: Ida

Tack tack - farmor var också snabbt på bollen. Så paketet är ivägskickat!

2011-04-28 @ 00:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0