Litet sammadrag...

av långfredagen 2011 - jobb, jobb, jobb. Dvs, ända tills jag fick ett bryt för att jag blev så less. Så vi tog en promenad för att rensa huvudet lite. Impulsade & tog en ny rutt genom parken & hittade ett jättemysigt litet skogsområde. Travade runt där & hade det allmänt trevligt tills mitt huvud bara snappade åt sidan - grönaktig skiffer exponerat i flodbank! Två sekunder senare brakade Ida igenom undervegetationen, hoppade ned på flodbädden & hittade den största mängd fossil jag sett sedan jag kom till Canada. SÅ ironiskt - här flyr man jobbet & slutar upp med nävarna fulla av fossiler & lera & bara hysteriskt tjoande över sin upptäckt... Jaja, yrkesskada kallas det.


Väl hemma rotade jag igenom frysen på jakt efter något ätbart eftersom Paul & jag är hopplöst förvirrade individer som helt glömt bort att bunkra mat inför helgen. Hittade tillslut en "cornish hen" som vi fått av Isabel & Joao vid något tillfälle, så vi slapp svälta!

Efter att sista tuggan ätits kastade vi in oss i bilen & körde till Pearson & plockade upp Magnus korridorare Krista. Hon var så söt & hade tagit med sig inte mindre än fyra (!) påskägg till mig + runda björn & citronpeppar. Värsta lyxen när man befinner sig i exil! Påskfrukosten vi planerat in till på söndag är räddad!

Kommentarer
Postat av: ma

Vad - vad livet är härligt nyckfullt också! Jag kan bara tänka mig vilken eufori fossilerna måste ha medfört. Och Kirsta, om du träffar henne något mer så hälsa även från mig. Och vet du att pa, som aldrig drömmer någonting, drömde i natt att du hade skrivit artikeln klart. You know - 100% support även i sömnen! Påskkramar

2011-04-23 @ 09:28:05
Postat av: ma

Broccoligish-receptet är skickat via mail. M

2011-04-23 @ 09:31:48
Postat av: Ida

Haha, det var helt tragikomiskt! Fast Paul sa sen att det var skönt att se mig så glad över något som hade med geologi att göra - så det är ju inte ämnet i sig eller min utbildning som det är fel på... I vilket fall, jag kämpar på! & jag tackar för det undermedvetna så som det medvetna stödet från er, det hjälper!



Om du tittar på fotot från "vi firar" så kan du se att jag fick receptet. Mycket populärt även hos Paul!



Kram!

2011-04-23 @ 16:21:41
Postat av: ma

När jag kommer till Totonto nästa gång vill jag att du tar mig till flodbanken så att jag också får se fossilerna. M

2011-04-24 @ 18:19:20
Postat av: Ida

Tummis på den mamma!

2011-04-25 @ 16:20:16
Postat av: ma

Appelut!

2011-04-25 @ 16:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0