Mår inte som jag förtjänar...

Alltså, hade jag dragit i mig den flaska med fulvin som vi fick av Joao & Isabel igår (vad är det med gamla kanadensare & deras fix på att tillverka eget vin?) så hade jag ju förstått om jag mått som jag gör idag. Men eftersom jag har lite självbevarelsedrift i kroppen tackade vi bara & ställde undan flaskan tills dess att vi haft den så pass länge att vi kan hälla ut den utan att känna oss för hemska. Så jag delade en öl med Paul till maten (emubiff) & sedan drack jag en kopp te & kraschade i cirka 10 timmar.


Trots det mår jag apdåligt den här morgonen. Huvudet värker & det spänner över hela vänster tinning ut i ögat. Sinusproblem säger Paul & har gett mig en tablett som han påstår ska hjälpa. Grymt orättvist säger jag & vill bara må bra! Jag vill gå på promenad ned till Bloor West & köpa på mig mer tulpaner från Koreanerna...

Så vill jag strosa in på Starbucks & köpa en chai & sedan traska hem & vara effektiv. Istället sitter jag här & tröttglor ut i tomma intet & känner att det liksom inte finns ork för något speciellt över huvud taget. Vilket är en totalt sugig känsla - så nu måste jag komma på något litet projekt som liksom kan mjukstarta upp den här dagen. Återkommer när jag kommer på vad.

Uppdatering: Eh, möjliga projekt dog på att jag somnade i soffan - i mer än två timmar. Nej jag är nog inte helt kry i dagsläget. Har i alla fall orkat ta en dusch sedan dess & dessutom dragit på mig ett par jeans & en t-shirt. Så det är uppenbarligen små steg frammåt som gäller idag.

Kommentarer
Postat av: ma

Greolsteine - fulvin???

2011-04-25 @ 16:57:02
Postat av: Ida

Alltså, det är ju bara en flaska som han råkat ha liggande hemma. Pauls föräldrar tillverkar ju också sitt eget vin men de gör det ju lite mer classy - tvättar ur & märker om riktiga vinflaskor. Joao bara tippar sitt hopkok i första bästa petflaska han hittar...

2011-04-26 @ 14:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0