Påskledigt...

Så fick till & med jag påskledigt tillslut! Fast mest då pga att jag är sjuk, i annat fall hade jag nog jobbat på idag också. Fast ibland måste man inse sina begränsningar & det kommer varken att göra mig klokare eller gladare att jobba i nuläget. Så jag har tagit det välidgt lungt hela dagen - sovit en hel massa i soffan & bara gjort en enda tripp ut ur huset. Ett IKEA besök för att kitta upp oss på värmeljus som vi var helt utan - men i övrigt har dagen varit ungefär så här aktiv...


Nu har vi precis ätit en sista påskmiddag, lax med fänkålsgrattäng, & jag kan väl konstatera att påsken i Sverige är ungefär hundra gånger bättre än påsken här. Fast det gäller liksom lite för alla högtider så jag börjar bli van.

Fast jäklar i min lilla låda vad jag saknar RIKTIG påsk - med farmors mat & påskris...

Kommentarer
Postat av: ma

Jag känner igen påskhäxan. Minns du när vi var på Qvinlia med farmor och köpte 2 häxor var?

2011-04-26 @ 21:08:39
Postat av: Ida

Ja det gör jag - det som är så roligt är att jag hade pratat om Qvinlia bara någon vecka innan. Så det var väldens flash back när jag fick upp häxan ur paketet! Så hon får hänga i fönstret åtminstonde veckan ut. :)

2011-04-27 @ 05:49:39
Postat av: ma

Jag har också dem kvar ett tag till - ja till Val- borg som är redan på lördag! Hej vad det går!

Den här våren har varit en riktig surprise; efter en iskall och lång vinter fick vi sommar med + 20 grader under påskhelgen, så att all snö och is för- svann på några dagar. Gården är redan krattad och klar, häggen klämmer fram små gröna skott och blå- sippan i dess skugga blommar så blått! Härliga tider!

2011-04-27 @ 19:50:01
Postat av: Ida

Ja jag hade tänkt ha dem kvar till över helgen, men så insåg jag ju att det är Valborg - så då får de åka ner på fredag tänker jag. Hjälp vad tiden går fort nu på våren! Önskar att vi också kan få er sommarvärme. Här är det fortfarande rätt deppigt. Kram!

2011-04-28 @ 00:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0