Så underbart att göra inget...

Men jäklar vilken underbar dag detta varit - helt utan att vi egentligen gjort något vettigt. Efter vår mastodonbrunch drog vi ner på St Lawrence market, köpte på oss kalkonfärs, kycklingbröst & Irländsk lax. Löpte amok i grönsaksavdelningen & köpte allsköns mysko rötter & blad som kommer att bli mer eller mindre lyckade middagar under veckan. Sedan körde vi vidare till två "Fleamarkets" - den första utgjordes av ett underligt hopkok av indisk & muslimska inslag - massa billiga saris, Bollywoodfilmer & kryddor. Plus en massa stånd med diverse redskap för att röka på. Om man säger så här, vi har nu lärt oss att om vi någonsin parkerar bilen på en annan parkeringsplats där majoriteten av bilarna har pärlhalsband, krucifix & wonderbaums hängande från backspegeln på samma gång... ja då är det inte riktigt vår marknad. Nästa ställe var stängt med fem minuters marginal - så vi tog en Starbucks grande var & puttrade sedan hemåt med endast ett enda litet blomsterstopp. Väl tillbaka tog vi ut Mammut på bron & borstade...

Borstade & borstade & borstade...

& tillslut var det nästan ingen kitte kvar!

Så då beslutade vi att det fick vara nog med allt borstande & så gick vi in, smällde en flaska cava & pulade i oss lite lax med ugnsbakade grönsaker.

Väldigt enkelt & rakt igenom bra. Jupp, idag har det varit en sån där dag som bara känns rakt in i hjärtat utan att den egentligen har resulterat i något. Ja eller, en sak lyckades vi ju checka av på vår "att göra lista" vi hjälpte Mammut att korrigera diverse ryggproblem han klagat på ett tag.

Kommentarer
Postat av: ma

Hur känns det där i ryggarna?

2011-04-10 @ 14:04:04
Postat av: Ida

Paul säger att all smärta försvinner så fort han hänger i prylen. Min bedömning kommer i ett separat inlägg. :)

2011-04-10 @ 17:19:02
Postat av: ma

Vad tyckte Mammut om det?

2011-04-10 @ 19:19:09
Postat av: Ida

Haha! Han föredrar definitivt att vara ute på trappen & bli borstad!

2011-04-10 @ 20:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0