Underbara St. Lawrence Market...

Resan ner var ju inte speciellt upphetsande. REGN REGN REGN. Här har ni CN-tower i all sin prakt... Toronto ÄR ett enda regnmoln idag.

Men så kom vi till vårt mål & då var allt det glömt! Älskar att trava runt på St Lawrence - all färg, fart & fläkt + dofter! Kaffeaffären är bäst, trots att jag inte ens dricker kaffe - alla olika konstiga roster luktar så otroligt gott. Dagens favorit blev choklad & hallonkaffet.

Paul däremot hängde som en annan knarkare över alla byttor med lönnsirapskaffe & inhalerade så att jag var rädd att han skulle tuppa av pga syrebrist.

Sedan travade vi bort till det ställe där jag får min största kick, grönsaksavdelningen. Köper alltid på mig sånt som är nytt, sånt som jag inte provat tidigare. Jag tror stenhårt på att utmana mig själv i köket & då passar det perfekt att handla grönsaker från små koreaner! Idag blev det inte så våghalsiga val dock utan bara lite mer fänkål, gul blomkål, polkagrisrödbetor & så lite bok choy.

På det blev det spansk getost, red snapper, lax, ett par köttbitar till söndagsmiddagen & så tokval - buffel & kamelbiffar. Det fanns kängurubiff också... men det kände jag var lite väl magstarkt. Jag måste erkänna att jag har lite svårt att äta djur som jag romantiserar - & kängurus hör definitivt till den kategorin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0