Dyr runda på stan...

Som ett led i vår nya livsstil - upprätthålla Fjällräven Classic formen - hoppade Paul & jag på cyklarna så fort regnet slutat. Susade ner down town tills vi hamnade i "The Annex" - mitt bland alla Koreanska grönsaksförsäljare. Kittade upp oss på massa gigantiska blåbär...


samt frestades av högblanka paprikor...

& jag var så här nöjd & glad i min cykelhjälm. Sedan gick vi in & checkade ut varor för $10 & jag var himla glad tills jag kom ut på gatan igen & bara "Paul...vart är min cykel".

Trots ett lås på närmare 600 kronor hade någon lyckats klippa kedjan på de fem minuter vi var inne i affären. Samtidigt som jag stod där & försökte greppa att min fina fina gröna faran blivit stulen började regnet falla. Jag bara stod där & dränktes sakta i regnet & sedan kom hulkningarna... Stora, stora, luftklumpar som drogs in med maximalt motstånd... & så någonstanns mitt i missären - farmors röst "Det är bara värdsliga ting!". Eftersom farmor är världens klokaste bestämde jag mig för att lyssna på den rösten, hosta ut klumpen & bara bli jävligt arg istället.

Kommentarer
Postat av: ma

Nej, värdsligt eller inte, vad har du för möjligheter att eftersöka? M

2011-08-22 @ 19:54:02
Postat av: Ida

Med tanke på tillvägagångssättet: stöld på mindre än fem minuter robust lås till trots, kvarlämning av Pauls gamla cykel & de faktum att de tog med sig alla låsdelar (utgör bevis) pekar alla fakta mot en professionel tjuv. Så cykeln är borta - så enkelt är det. Vi pratade med killen på vår cykelbutik & han sa att den troligtvis skickats ut ur Toronto för att säljas vidare i Montreal eller någon annan större stad. Vi har naturligtvis polisanmält det hela, med det är med all sannolikhet en lönlöst företag. Tack gode gud så hade Paul lagt till en cykelförsäkring till vår hemförsäkring - så om 3-4 månader borde jag få tillbaka penningavärdet... Suck.

2011-08-22 @ 19:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0