Må du bli överkörd av en lastbil!

Nej inget "vända andra kinden till" här inte - jag är råförbannad på personen som ansåg sig ha rätt att stjäla min cykel. Kastade ihop tröstmat i arga ryckiga rörelser & beordrade Paul att korka upp en flaska vin. Skit samma att jag egentligen hade tänkt jobba ikväll - någon knyckte just en månadslön från mig, då FÅR man dricka vin!


Sedan skålade vi i olycka & missär för cykeltjuven. Jag önskar uppriktigt all världens gräshoppor på dig, alla magra kor & otjänligt vatten. Må du bli överkörd av en lastbil eller drunkna i ditt eget badkar. Må du vara infertil, skelögd från & med imorgonbitti & jag hoppas att dina tänder trillar ut utan att du har försäkringar som täcker rekonstruktiv tandkirurgi. Jag hoppas att dina tånaglar ska växa innåt, att du ska få halsfluss varje vinter & helst klamydia på köpet. Jag skålar i din olycka - jag hoppas att den ALDRIG vänder. Gå & dö du vidrige människa.

Kommentarer
Postat av: Jo

Tänkte att denna http://www.youtube.com/watch?v=AmXdQXop_6U låt skulle passa vid detta tillfälle. Enjoy =)



Kram!

2011-08-22 @ 10:39:30
Postat av: Ida

Tack Jo! Precis vad jag känner "Hälsa till satan"... Fy för tjuvar - jag vet att det bara är en pryl, men man blir så omskakad i alla fall!



Kram!

2011-08-22 @ 14:49:48
Postat av: ma

Bakom "prylet" finns det en massa arbete för att kunna skaffa den och i "prylet" en idé för hur ta vara på den gemensamma fritiden och främja hälsan. Jag vill inte så salt i såret utan säga till dig att du har all rätt att var heligt förbannad på den som stal cykeln. M

2011-08-22 @ 20:01:46
Postat av: Ida

Pip... ja det var mer än en månadslön för mig... så jag hade verkligen kämpat för att spara ihop till den. MEN - som sagt, tack gode gud för försäkringen!



Sedan är det jättetrist att Paul & jag inte kan åka ut & cykla förrän vi får tillbaka försäkringspengarna. Hade ju varit trevligt att få den här tiden nu när det är fint att vara ute. Lite tristare att cykla i november. Så - våra gemensamma planer fick sig en rejäl törn.

2011-08-22 @ 20:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0