Avokadokonstnären...

Jag stekte fläskfilé, kastade ner svamp, repade timjan, passade på tranbären, gjorde sås på svartvinbärssaft & enbär...


Paul skivade en halv avokado...

Det är så roligt med personer som inte känner sig hemma i köket - de snöar liksom totalt in på ett, möjligtvis två, moment som de förfinar till perfektion. För på så sätt finns det inte tid till att göra något annat - något som de inte bemästrar. Paul har bara tagit sina första stapplande steg på avokadokarvarbanan... men jag undrar, vart kommer det hela att sluta?

Kommentarer
Postat av: ma

Nu börjar jag förstå varför matlagning kan trigga igång ångest!

2011-12-14 @ 21:20:41
Postat av: Ida

För Paul som måste erlägga en examen i professionel avokadokarvning?

2011-12-15 @ 05:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0