Hang ups...

Har ju kollat det svenska vädret helt tvångsmässigt de senaste veckorna - den här snölösheten har stressat mig någon kopiöst. Nu verkar det dock bli bättring, så jag har taggat ner lite på den fronten. Så mitt nya lilla "uppdatera sidan 104 gånger per dag" är FedEx tracking service. Jag väntar väldigt nervöst på ett paket som jag inte trodde skulle hinna hit innan jul, men nu verkar det helt plötsligt som om det skett ett smärre julmirakel. För imorse dök paketet upp på FedEx vidaredistribueringsenhet här i Toronto efter att ha snurrat runt ett tag i Memphis! So happy, räddar min jul lite smått om jag får det innan avfärd!

Åh! Medan jag satt & skrev texten ovan råkade jag titta ut genom fönstret...

Vår brevbärare! Om han kom med post till mig? Japp, ett enda brev - ett julkort från allra bästa farmor. JULEN ÄR MAGISK!

Kommentarer
Postat av: ma

Det blir en vit jul i Lse. Kattrännan meter redan ca 45 cm, från altanen och till fågelmataren vid gränsen till kommunmarken. Jag har även utvecklat rännan genom att skotta en sidoränna, framför potatislandet, med en form av ett halvt hjärta. Jättekul att låta sig styras av dessa små "jänner" och leka i snön med ett godtagbart skäl! Kram

2011-12-19 @ 23:18:47
Postat av: Ida

Jippi! Längtar så mycket efter snö, här är det bar backe som gäller & regn. Ger inte alls samma julpirr i kroppen. Blir helt studsig i kroppen när jag tänker på att vi snart är hemma!

2011-12-20 @ 03:58:00
Postat av: Hannah - littlebridtoldme

Varför ser inte dom svenska tråkpostnissarna ut så!?

2011-12-20 @ 21:16:12
URL: http://littlebirdtoldme.blogg.se/
Postat av: Ida

Skratt! Ja ibland ligger Sverige i lä jämnfört med Canada. Posten är en sån sak som jag känner mig lite kluven till, brevbärarna här är hur trevliga som helst & som synes rätt spexiga. Dessutom bär de ut alla paket till en, väldigt praktiskt. Å andra sidan, ibland tar CanadaPost så lång tid på sig att leverera något att jag får krupp.

2011-12-20 @ 21:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0