Ibland så händer det!

Jag har brukar trösta mig med att jag i alla fall har tur i kärlek när jag kammar hem den ena nitlotten efter den andra. Men idag - paket nummer 7 i farmors grymma paketkalender gav vinst! Nu beror det väl kanske på att det var farmor som valde lotten, men jag väljer att se på det här som om att jag i varje fall har liiite tur i spel.

25 kr som jag kan omsätta till en ny lott så fort jag sätter skorna på svensk mark!

Det här känns som en liten upprättelse för förra julens lotterifiasko. Så här var det - mamma skickade 4 trisslotter till Pauls föräldrar. Pauls pappa skrapade glatt två & fick nit på båda. Pauls mamma var på uselt humör & ville inte "hålla på med de där dumma utländska lotterna". Naturligtvis skrapade hon fram 100kr på den ena & sedan 100kr på den andra - fast med x10... Alltså 1100kr. Jag har nog aldrig ounnat någon något så mycket. Trodde jag skulle få en blodpropp & dö på mattan av ren irritation. Sen gav hon i & för sig lotterna till oss, så det var ju snällt - men just i det ögonblicket, "när det hände"... då hade jag lätt kunnat boka ett flyg till Visby enbart för att sätta eld på Svenska Spels huvudkontor.

Kommentarer
Postat av: ma

Uh, jag tänkte tanken att skicka lotter till Pauls föräldrar som julhälsning, men det får bli ett för- kläde till, så du slipper "brinna och dö" på fläcken! Jag tycker dessutom att det var OK att tilldelningen av vinsten gick till dig, som har den rätta, svenska attityden till Triss. Grattis för vinsten! M

2011-12-07 @ 21:45:21
Postat av: Ida

Nej inga mer lotter till dem, gud så traumatiskt det var när hon skrapade fram den där tusenlappen. Jag bara kände hur hela ansiktet blev helt stelt så att det inte skulle synas att det enda som rullade i mitt huvud var "helviti, helviti, helviti"... Så ett förkläde låter prima.

2011-12-07 @ 21:50:51
Postat av: ma

Yes sir, I see!

2011-12-08 @ 20:51:37
Postat av: Ida

Tack!

2011-12-08 @ 21:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0