Slow drink...

Vi drog & köpte viktigheter på världens bästa köksaffär - nu är jag ägarinna av en melonskopa!

Vi firade melonskopan med var sin frappuccino från Strabucks... fatta, frappuccino i december... Blev peppermint mocha för mig & cremé brule för Paul. Så lite holiday feeling fick vi i alla fall in!

Var faktiskt perfekt med frapp - för det gjorde att jag inte blev överhettad. En klassiker är ju annars att jag köper chai, sveper den utan att komma ihåg att slå av sätesvärmen & sen... Ja sen blir det smygvisning på hur jag föreställer mig att klimakteriet kommer att vara. Alternativt 6:e ring i helvetet. Vilket alltid leder till att jag blir åksjuk. Så detta var en väldigt bra lösning. Man behöver inte byta till varma drycker 100% bara för att det råkar vara årets 12e månad.

Jämnfört med sommaren så gick det dock lite långsammare att ta sig igenom granden den här gången. Det hjälpte väl kanske inte heller direkt att jag fick sitta & sörpla i mig hela härligheten med handske på kopphållarhanden... Vi konstaterade helt enkelt att jag ALDRIG tidigare fått något från Starbucks att räcka så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0