Billy Elliot!

Dagens begivenhet - Billy Elliot i musikalformat! Väldigt, väldigt, bra! Så medryckande att jag bara kände hur benen hoppade så fort de började steppa. Extra roligt att den gick på grymt fina Canon Theatre. Dessutom är det ju alltid otroligt trevligt att checka ut julklappar i februari!


Fast lika bra som filmen var den ju inte, det måste jag ju erkänna. Mycket för att de inte tog med slutet - ni vet den biten när Billy blivit vuxen. Det är bara en två minuter lång sekvens eller så, men jag tycker att den är så himla fin & rörande att jag blir alldeles tårögd varje gång jag ser den.

Kommentarer
Postat av: ingrid

Åhhh jag vet, älskar sista scenen. gråter varje gång! ha ha! Längtar liksom till den delen hela filmen!

2011-02-27 @ 10:33:32
Postat av: Ida

Gud vad skönt att höra att det inte bara är jag som smågråter över en vuxen man i fjäderbyxor!



Pappans reaktion när Billy kommer ut... oh vad det kniper till i hjärtat!

2011-02-27 @ 18:36:15
Postat av: ingrid

ha ha, nej vi är två som gråter över fjäderbyxorna...jo precis, pappan. Åhh blir sugen på att se filmen bara för det....Såg på typ ellen eller oprah någon gång de som skulle spela Billy, unga pojkar, sjuukt duktiga på att dansa. shit.

2011-02-27 @ 20:21:41
Postat av: Ida

De var verkligen helt sjukt duktiga - fantastiskt vad en liten kille på typ 12 år kan vara bra!



Är också väldigt sugen på att se om filmen, dessutom har ju inte Paul sett den så det känns nästan som om vi måste göra det så att han får en chans att verkligen se hur bra den är. Blir ju inte samma sak på scen, oavsett hur fint de fixat till det.

2011-02-27 @ 20:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0