Happy day!

Oki, mitt mikroskop är fortfarande nere för räkning & gör mig mer eller mindre vansinnig. MEN. Idag har ändå varit en sjuhelsikes trevlig dag! Började med att brevbäraren svängde förbi med inte mindre än två kuvert till mig, ett med skatteåterbäringen & ett med UofTs årliga top up. Kunde ju inte ha kommet mer lägligt, nästan $3000 fick jag... Höll på att svimma på trappen av ren & skär glädje. Lite andrum, gud så härligt! Sedan fortsatte dagen med lunch för Maureen Raymo som väl är en av de där personerna som jag huggit av min högra arm för att få jobba tillsammans med någon dag, så att bli inkluderad i den lunchgruppen var helt otroligt roligt.

Fast allra, ALLRA, roligast & bäst på hela dagen - SussieQ & Viktor besitter numera var sin biljett för att komma & hälsa på här i juni! Äntligen ska jag få lite besök igen & vilket besök sen! Ser fram emot det så där otroligt mycket att det ligger på samma skala som "jag ska åka bort någonstanns helt fantastiskt & bara njuta så det är bäst att jag jobbar undan innan dess så att jag inte har dåligt samvete när jag väl är borta".


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är så sjukt taggad redan, kommer väl näst intill explodera i nån slags överladdning när det närmar sig :-)

2011-02-09 @ 16:10:23
Postat av: Ida

Jag är fortfarande i chock över att du fick med dig Viktor "jag tycker att det är helt ok att åka buss till Kroatien" på det hela. Otroligt!



Hepp, nu ska här fixas i huset - Paul kommer inte att komma undan med några bortförklaringar från & med nu!

2011-02-09 @ 19:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0