Namnsdagsafton!

Paul & jag har hittat på en ny tradition - namnsdagsafton! Helt klart ett påfund som får tummen upp från mig. Hitintills har vi firat vår uppfinning på följande sätt...


Nya blommor i huset. Varför vänta till dagen då man verkligen har namnsdag (alltså imorgon) när man kan ha fina blommor under helgen, då man ju de facto är hemma... Fick en galet stor knippa som jag spritt ut på hela nedervåningen. Så pass mycket att jag tillslut fick slut på vaser & fick utnyttja en syltburk. Sedan drog jag ihop en satts kakor - inget mys utan bak som jag hade sagt om jag varit 85 - eller vänta, nej det har ju varit min filosofi sedan jag var 18.

Anyway - idag blev det chokladmacrons. Den uppmärksamme kan dock notera att detta enbart är förstadiet. För en macron är ju inte komplett innan man har en liten hamburgerliknande skapelse i sin hand.

Creme tillverkad av jordnötssmör & florsocker. Galet onyttigt, men så är det ju inte jag som ska äta dem! What else - tja, det blev lite protein & typ noll kolhydrater i form av kalkon, spenat & bönor till middag.

& så lite bubbel på det. För är det namnsdagsafton & oscarsgala på samma kväll så kan man ju KNAPPAST klara sig undan en flaska som säger "popp"!

& nu blir det te & lite jobb. För jobb... det är man aldrig utan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0