Snowmageddon!

Toronto förbereder sig på 30 cm snö inom loppet av 24 timmar! Eller, nej vänta... Här förbereder man sig ju inte. Det hade varit att visa framförhållning. Inga köer till att sätta på vinterdäcken här inte. Istället oroar sig folk lite på facebook, sitter & muttrar i kafferummen & suckar över hur jobbigt det kommer att bli att köra in till kontoret. Däremot har jag ju inte hört någon som kittat upp sig på ett extra paket mjölk så att de om möjligt kan undvika en extra vända på vägarna, eller löst in $25 för tio nya tokens så att de kan ta tunnelbanan, ELLER just ringt & bokat tid för det där däckbytet. Canadensare & vinter är ett för mig obegripligt koncept. Hur kan tex Toronto som har så mycket snö & så mycket folk tycka att plogning är något överflödigt? Eller den här då, hur kan Ontario (som är dubbelt så stort som Sverige till ytan) inte ha en lag på vinterdäck? I mean, landet har ju ändå bara 30 miljoner innevånare - man hade ju kunnat tycka att de kunnat vara lite mer rädda om dem!

Själv laddar jag inför Snowzilla med en extrados D-vitamin. Folk kommer att vara så griniga de närmsta dagarna att det är bäst att buffra lite artificiellt solljus & glädje medan tid är.


Ehum, & nej... alla D-vitamintabletter i Canada kommer inte gummy form i smakerna persika, björnbär & jordgubb. Jag köper barnversionen eftersom jag hatar att svälja små hårda tabletter. De sätter sig bara på tvären & gör mig så pass olycklig att jag struntar i om potentiella barnbarn kan drabbas av MS. Mycket bättre då att pillra i sig en eller två tabletter extra av dessa istället & faktiskt lyckas upprätthålla ett dagligt intag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0