Tackfest & blommor...

Gårdagen var en rätt annorlunda, men väldigt trevlig dag. Inledde med skype-date med SussieQ där många roliga planer kom upp på agendan. Ser fram emot våren & sommaren alldeles extra mycket nu! Sedan hastade vi iväg till SWEAs tackfest för julmarknadens volontärer. Det var väl så där lagom roligt (mest för att man faktiskt inte ska ge gamla gubbar med noll gehör, men 100% entusiasm, en mick & be dem underhålla - vill ALDRIG med höra Brännöbrygga...). Fast lite festligt blev det i & med att både Pauls pappa & jag vann var sin blombukett.

Allt som är solgult & lyser upp mitt hem är välkommet! Med tackfesten avklarad, & knäckebröd inhandlat, kände vi att vi trots allt inte fått vår sverigekvot helt uppfylld. Så vi drog till IKEA & shoppade lös på blockljus & orkidéer. Våra stapelvaror med andra ord. Kvällen avslutades sedan med ytterligare en skypedate (lillebror denna gången - 314 kilometers cykeltur spikad!) samt intensivt datorsök för att få ett bättre grepp om terrängen mellan Abisko & Halti. Måste säga att vägarna verkar förvånansvärt vettiga - schyst asfallt är alltid ett plus. Fatta vad vi ser fram emot detta nu - tre stora bedrifter/tre olika länder. 110 kilometer på tid = Sverige, 300 kilometer på cykel = Norge & så klättra Halti, Finlands största berg.

Så vi måste bygga muskler samt lära oss att hantera smärta. Dagen upptåg blir därför att gå ut med snöskor i minus 18. Jäklar... sjönk precis till -19... jaja, härda, härda. Det är det som behövs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0