Inte lätt att leva med...

Just nu är jag ingen rolig person. Inte för fem öre. Det är flygrädslan som har tagit över mitt liv igen. Det bara kryper i kroppen på mig när jag tänker på allt flygande som ska göras de närmsta dagarna. Först till Island, sen till Stockholm & så upp till Umeå. Urk, blir helt kallsvettig av att tänka på all väntan i de där plåtlådorna. Så fort jag ser ett flygplan kan jag inte låta bli att tänka på att "snart är jag där upp" & så kommer ångesten. Utan överdrift så finns det inget som jag har så svårt för som att flyga. Klättra i berg, hålla tal inför 100 personer... piece of cake. Låsas in i en plåtcontainer med två små skraltiga motorer & sedan flyga på 10000 meters höjd över öppna hav... fy sjutton.

Kommentarer
Postat av: ma

Ja, jag kan förstå att du blir spänd inombords när du tänker på flygturerna, och du är inte ensam med det. Som jag förstår det försöker du ändå göra ditt bästa genom att ta hjälp av förnuftiga resonemang och acceptera att rädslan finns där. Ibland hjälper det, ibland inte, och att göra sitt bästa får räcka och då kan man inte anklaga sig själv. Kram M

2011-07-28 @ 21:44:24
Postat av: Ida

Sen blir det alltid värre när jag inte flugit på ett tag. Nu är det nästan ett år sedan sist, så ångesten är värre än vanligt. Så det känns väldigt skönt att jag flyger med Paul båda resorna, det är lättare att hantera när jag inte är själv. Lite vin hjälper också!

2011-07-28 @ 21:52:56
Postat av: Tuss

Fin blogg! :)

2011-07-28 @ 22:15:21
URL: http://tuzzanz.blogg.se/
Postat av: Jackeliine

Usch vad hemskt att känna så! Fråga personalen när ni har kommit upp i luften om du kan få "något lite starkare?"

Förresten, sugen på en länkning? Allt du behöver göra är att kika in hos mig och klura ut svaret på gåtan. Du har tom. imorgon kväll på dig!:)

2011-07-28 @ 22:45:02
URL: http://jackeliine.blogg.se/
Postat av: Ida

Tuss - tack!



J - Drambuie brukar hjälpa. Dessvärre kan jag inte bli speciellt full den här gången, har en agenda på Island som inte riktigt tillåter det!

2011-07-28 @ 23:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0