Sverigepaket!

Vilken fantastisk måndag jag har! Kolla bara vad brevbäraren dök upp med vid lunch, ett paket som farmor skickat hela långa vägen från Älvsbyn! Det blir inte så mycket bättre än så här!


Min lilla låda innehöll en massa svartvinbärste (här finns bara sötsliska varianter som man inte kan hälla mjölk i om man inte råkar gilla lila skuren vätska) & Allers. Shit vad jag älskar Allers, världens bästa underhållning när man är ute i stugan - så den här ska jag vårda ömt fram till på fredag då vi åker ut igen. Sedan ska varje ledig sekund (alla två) under nästa helg ägnas åt att sippa vin & lära mig mer om hur jag kan tillverka saft av rabarber, fläder & citron samt undvika att bli avlurad en halv miljon av min spåtant. SPÄNNANDE!

Paul kommer ägna sin lediga tid åt att äta ballerinakex - har jag sagt att vi verkligen är ute efter att försvenska honom?

& så total lycka för oss båda, två västerbottensostar. Ikväll blir det pestoedamame med massa mer smak än vanligt!

Paketet gömde även ett urtjusigt armband som genast fick mig att förkunna att vi måste komma på något tillfälle då jag kan bära det ihop med en annan outfit än morgonens träningskläder. Jag tänker... sushi down town?

Sedan fanns det två saker kvar i lådan, de två finaste av alla skatter som rymdes däri. De råkar dock vara presenter, så de måste jag vänta någon dag med att visa upp. Fast under tiden, FARMOR - du är helt fantastisk, världens bästa farmor - det är jag säker på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0