Hur mycket ska man engagera sig?

Lite självanalys är aldrig fel & just den här måndagen inser jag att jag varit väldigt egocentrisk de senaste dagarna. Det har varit en massa "Nej om jag måste spendera en hel långhelg i stugan med din familj kommer jag att drabbas av migrän/kol/sprucken blindtarm eller vad som nu än behövs för att ha en giltig ursäkt att banga"... Vilket är ett så GRYMT själviskt sätt att hantera min... ehum... brist på förståelse för hans mamma & syster. För om jag är objektiv här, Paul har lagt ALL sin semester på att hänga med min familj de senaste tre åren... Då är det rätt ruttet av mig att vägra ur mig från hans familjesammakomster. Med andra ord, dags att vara lite vuxen & inse att livet inte bara involverar att hänga med människor man gillar/har något gemensamt med/älskar/förstår. Livet involverar även att spendera tid med folk som: man ogillar/kommer från en annan planet/man önskar att de kunde krascha på Lost-ön/pratar grekisk filosofi.

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag trodde du tyckte om Pauls mamma, vad hände?

Diggar Lost-ön komentaren, två tummar upp =)

Ang. bra syskon: Sååå viktigt att kunna känna att man har någon som verkligen ställer upp och som man först kan skrika på och sedan skratta med inom loppet av typ en timme =)

Bra syskon är bäst =)

Puss!

2011-06-20 @ 21:33:46
Postat av: Ida

Överexponering? Nej men hon kan vara väldigt dominant & sedan bli sur om inte hon får vara den som hela tiden pratar & underhåller. Blir lätt lite jobbigt i längden. Speciellt som hon även är på det sättet när hon är på dåligt humör, dvs - man får sitta & lyssna på hennes negativa svada en hel kväll & så är man "okänslig" om man försöker byta ämne. Plus en annan sak som hände förra sommaren, men den är onödig att ta här det kan jag berätta nästa gång vi skypar.



I vilket fall, syskon som man älskar & kommer överens med är bland det bästa som finns. Vilket OTROLIGT stöd det kan ge + en trygghet som på sätt & vis är starkare än de flesta andra band.



Puss!

2011-06-20 @ 22:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0