Living on the vardagsedge...

Toksug efter gravlax - så jag sprang till Loblaws & köpte 400 gram odlad canadensisk lax & skuttade glatt hem för att grava min lilla fiskbit. För så är det ju här, vill man ha gravlax så får man göra det själv eller hosta upp procentsatser av sin månadslön. Väl hemma kom verkligheten ikapp & jag insåg att min lilla utopi om att äta egengravad lax ute i stugan faller helt om jag följer "tredagars infrysningsregeln" som farmor har sagt åt mig att följa. Nu vet jag ju att jag borde lyssna på farmor... men i det här fallet genvägar jag lite. Jag tänker så här - jag gravar laxen fram till på fredag, sedan åker vi till stugan & då kastar jag in den i frysen ett dygn & sedan kan vi äta den på lördag eller söndag. Med tanke på all sushi jag ätit genom åren utan att uppleva några traumatiska alien-ögonblick TYCKER jag att det borde fungera. Om inte, tja då blir jag väl uppäten både inifrån (laxinducerade parasiter) & utifrån (mygg) = beach 2011 smal utan någon ansträngning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0