Thunder...

Det vräker ner där ute & rutorna skakar i hela huset vid varje åskskräll & jag tycker att det är så mysigt. Vanligt regn suger, men riktiga oväder gör alltid så att det känns lite trolskt - lite extra & speciellt. Som om Tor & kompani faktiskt finns på riktigt. Flyttar jag ifrån Canada är det något jag kommer sakna, dessa spektakularä oväder. De är så mycket maffigare här än hemma.


Everything is Bigger in (North) America...


Kommentarer
Postat av: ma

Västerbottens inland, bl a Lse, besöktes något så exotiskt som en trombliknande fenomen i morse med fallkullna träd. Det är ju inte så vanligt att det blåser här, så vi skådade stårögt på det hela. M

2011-06-04 @ 23:13:29
Postat av: Ida

Jag skrev inlägget, publicerade det & gick sedan ut på Aftonbladet & såg vad som hänt! Ringde till farmor för att höra att allt var oki & försökte sedan få tag på er - provar imorgon istället.



Kram!

2011-06-05 @ 01:19:05
Postat av: Ann

Vi kan faktiskt ha oväder vi också

Roland och jag har vi veckan planterat skog. Rätt som det var hörde jag ett brak och såg något falla en bit bort. Vi gick dit två träd helt ikullvälta.

Åskan började mullra och regnet kom vi satt då i bilen och såg hur halva vår sparade dunge bara välte omkull.

2011-06-05 @ 11:56:57
Postat av: Ida

Nej vad tråkigt! Inte kul att få så mycket merjobb när man redan lagt ner så mycket tid på något. Hoppas att det inte tar allt för lång tid att "städa upp" efter stormen!

2011-06-05 @ 14:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0