Arg.

Har varit arg sedan igår. Arg på SWEA. Under gårdagens lunch med Victoria fick jag nämligen veta att det tagits ett nytt beslut under måndagens möte, det där mötet som jag inte kunde gå på pga att tunnelbanan låg nere. Det som klubbades igenom (med fyra av nio styrelsemedlemmar närvarande) var att man är ute ur styrelsen om man varit borta mer än tre möten i rad. Vilket jag nu varit - först för att jag helt enkelt hade för mycket jobb, sedan för att de planerade in mötet på en röd dag (då jag var i Lake Placid, US) & så nu i måndags pga av TTC. Tydligen kan jag få DISPENS om jag ser till att komma på nästa möte. Men tack, tack så jävla mycket för den ynnesten. För det är ju inte så att jag på ren volontärbasis lagt ner hur mycket tid som helst på SWEA de senaste åren. Så jag har inte kunnat gå på de där möterna & det beklagar jag, jag har ju inte skippat dem för att jag hellre ville gå på gymmet eller läsa en bok hemma i soffan, men jag har fan hållit igång websidan konstant under de här tre månaderna. I regel är jag inne minst en gång i veckan & uppdaterar med det räknas tydligen inte. Tydligen är det enda som gäller att man sitter på en sketen pinnstol en gång i månaden & argumenterar om ditten & datten.

ANDAS... Titta ut genom fönstret & räkna till tio (har praktiserats flitigt sedan igår eftermiddag).


Ja ni hör ju att jag är lite upprörd. Då skulle ni ha sett igår, hade jag haft SWEAs övriga styrelsemedlemmar framför mig hade orden inte skrätts. Nu har jag haft lite mer tid på mig att bearbeta detta & har kommit fram till följande. Driver de verkligen igenom detta så slutar jag omgående. Min tid är så dyrbar för mig att jag faktiskt inte vill använda den på något där mitt arbete inte uppskattas. Det finns fler volontärorganisationer som jag tror glatt kommer att acceptera mig & mina idéer - oavsett om mitt närvaroregister är fläckfritt eller inte.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Står det i SWEAs stadgar hur många styrelsemedlemmar måste vara närvarande för att beslut som fattas är gilltiga?

Det är ju tråkigt om du mister/avsäger kontakten med SWEA eftersom de stått för "det svenska" där borta bland "lönnlöven". Å andra sidan finner du andra organisationer att engagera dig i, om du väljer att lämna dem. Kram

2011-03-31 @ 18:57:15
Postat av: Ida

Jag klarar mig, jag har andra svenska vänner som jag umgås med utanför SWEA. SWEA är mest jobb om jag ska vara helt ärlig, men jobb som jag ändå gillat eftersom det känts som om jag tillfört något. Men jag tänker inte ta en massa trams & hålla på & ursäkta mig själv. Det har jag för mycket skinn på näsan för

2011-04-01 @ 03:37:00
Postat av: ma

OK, det låter som att din ådra för att medverka lotsar dig till nya utmaningar där du behövs. Kram

2011-04-02 @ 09:26:17
Postat av: Ida

Ja om jag känner att det är värt min tid. Det ÄR roligt att hjälpa till & arbeta för något. Så jag har inga problem med att arbeta på volontärbasis, däremot tänker jag ju inte ta någon skit.

2011-04-02 @ 15:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0