SNÖ?!

Neeej! Vi var ju överens, det var ju vår! Jaha... Nej men då går jag väl i mentalt ide tills saker & ting har skärpt till sig. Ni kan hitta mig här fram tills eländet har smält bort.

Jag som lämnad in min Canada Goose på kemtvätt & allt... Skärpning!

Kommentarer
Postat av: ingrid

jag har i alla fall bytt till sommardäck nu! Så det är nästan vår här. Har dock arbetsintervju för ett ställe i norra USA där det är under noll grader 180 dagar om året...japp! Fast det är bara en ett årstjänst, så en sådan vinter pallar man nog med! Det är i sault ste marie, ni får komma och hälsa på om det blir av! Säkert bara typ 60 mil eller nåt! Kanadaasvtånd liksom! Det var ett ställe som skulle varit med vår roadtrip (om det inte visat sig vara så himla långt och vi körde i fel riktning, ha ha!) Går det framåt med phd:andet! Jag ska till slut ha min stora promoveringsfest nu på lördag. du hade förstås varit bjuden om du var i landet! kram ingrid

2011-03-23 @ 17:00:24
Postat av: ingrid

ja för att förtydliga, tjänsten är i sault ste marie Michigan, och inte sault ste marie ontario, som ligger på andra sidan bron, två städer, samma namn, olika länder! Complex i know! Men Sault ste Marie Kanada är något roligare tror jag!

2011-03-23 @ 17:01:46
Postat av: Ida

Vad jag har hört så är det världens håla, den kanadensiska versionen alltså. Fast får du tjänsten så måste jag naturligtvis komma & hälsa på. Sedan kan vi dra upp till den nordligare Sault ste Marie för att jämnföra. Vi kan ha poängkort med oss - jag röstar för ett system baserat på den gamla konståkningsbedömningen! Undrar också vad tjänsten är för - geologi eller äventyr? Just idag, med massa datorbehandlig i ryggen & ännu mer framför mig har jag god lust att dra ut på äventyr själv...



Önskar att jag kunnat vara med på festen - du får festa lite extra för mig!



Kram!



2011-03-23 @ 18:04:25
Postat av: ingrid

Nu blev jag förvirrad är Michigan versionen världens håla? Det är nog att räkna med, bor typ 16000 människor, och alla "bostäder" verkar vara senior citizen hak eller hemlösa shelters. Men ontario sault ste marie verkar snäppet roligare...jag tänkte jag kunde bo där och pendla över bron. det är ju bara typ 2 km mellan städerna. Fast jag vet inte hur det fungerar med visum rent krasst. Det är en ren geologi tjänst, lecturer på lake superior state uni i diverse kurser, strukturgeo, mineralogi och liknande. Vi ska skypa imorn så vi får väl se...men lite "hålvarning" är det nog på stället =)

2011-03-24 @ 10:35:21
Postat av: Ida

The Soo, som den kanadensiska versionen kallas, är känd för att vara rätt fattigt. Har ingen aning om hur det är på den amerikanska sidan. Vad gäller att bo i Canada & pendla över till US - hade ju inte tippat på att det varit speciellt populärt, men jag kan höra mig för lite om det går. Håller tummarna för dig - hade varit så kul om du hamnat i närheten. I så fall måste vi planera in en road-trip!

2011-03-24 @ 12:43:53
Postat av: ingrid

massa roadtrips! För att inte tala om klättrarhelger och foto-sessioner! Nu när vi delar alla våra intressen. har du börjat paddla kajak än? för det är ju "min" grej lite grann! Där kan göra finfina utflykter. Jo, the soo är nog lite nergånget på alla håll och kanter...men men. Jag kanske kan tillföra lite lyx och glamour- dessutom är det ju bara ett år, och ett jobb, och en fot i USA! Jag får väl snacka med dem imorn!

2011-03-24 @ 18:10:44
Postat av: Ida

Jag har ju inte det... men jag ska börja distanscykla till sommaren, räknas det? Å andra sidan så gillar jag ju att ro ekan där hemma så lite paddel är aldrig fel! :)



& ja, ett år kan man ta vart som helst. Speciellt om man dessutom planerar in lite roliga resor som inkluderar svenska blonda kartläsare! New York är ju alltid kul också... (du kan ju tänka dig Pauls frustration över att ha mig som kartläsare där, haha!)

2011-03-24 @ 19:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0