Men titta vem som...

dyker upp här idag - Martin! En alldeles nygift Martin till på köpet! Som ska bo i vårt gästrum åtminstonde fram till på fredag, himla roligt!



Lite extra kul eftersom det är första gången vi har en riktig gäst hos oss. Jag räknar liksom inte folk som stannat för att de missat sista tunnelbanan, blivit lite för fulla för att köra eller varit temporärt hemslösa. Nope, det här ser jag på som vår absolut första riktiga gäst. Så har jag putsas fönstren & bunkrat med biscotti också - måste se till att det blir en angenämn upplevelse så att vi inte får dåligt rykte på gästgiverifronten. Martin är dessutom vårt lilla marsvin för att se om gästrummet fungerar eller inte, om mindre än en måndag dyker ju nämligen SussiQ & Viktor upp!

Kommentarer
Postat av: ma

Det känns som om en riktigt god vän tas emot men öppna armar. Hoppas ni får några trevliga dagar tillsammans.

2011-05-17 @ 21:55:38
Postat av: Ida

Ja jag gick nästan så långt som att lägga en mint på kudden - men då sa Paul att det kanske var i mesta laget. :)

2011-05-18 @ 04:29:04
Postat av: sQ

Har han lämnat en full utvärdering? Minus för brist på mint på kudden tänker jag? :-)

2011-05-22 @ 23:18:33
Postat av: Ida

Satan i gatan - jag glömde att lägga ut mina "feedback på din vistelse här" lappar! Jäklar! Men jag lovar Sussie, när ni kommer - då lyxar jag definitivt till det med mint på kudden. I mean, jag har känt dig i typ tio år nu (!) & du har sett mig i alla stadien man kan stöta på. Så du är så värt varenda mint i hela världen!

2011-05-23 @ 03:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0