Not my brightest moment...

Jahapp... Blev inget SWEA Julmarknadsmöte för moi. För mötet var nämligen inte på IKEA som det vanligtvis brukar utan istället i Svenska Kyrkan. Lite småsurt att inse det när jag gått i mer än 90 minuter för att ta mig dit. Speciellt som jag inte hade med mig min mobil & Paul inte var schemalagd för pickup förrän två timmar senare... Tanten i personalingångensreception tyckte dock synd om mig/trodde att jag var tokig som gått dit & ville ha ut mig - så jag fick låna en telefon & ringa Paul. Tog dock en timme innan han kunde hämta upp mig bland utemöblerna där jag satt & knaprade nödproviant i form av shreddies & russin.

Fast hur klumpigt det nu än var av mig att missa mötet så var det ändå himla skönt att komma hem mer än en timme tidigare. Bara en sån enkel sak som att inte behöva vänta med middagen till halv tiosnåret - gör så mycket för humöret & orken.

Sedan var det ju också himla skönt att jag preppat mesta delen av middagen innan jag gick till IKEA - trodde ju som sagt att det skulle bli en sen kväll. So, nu var det bara att kasta ut lite bladspenat & ösa på med couscouskyckling, avokado & lite citron & hugga in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0