Valborg & en cider i parken!

Hade helt perfekt valborgsväder igår, 17 grader & sol - det är typ det mesta vår vi haft sedan 2010. Det var dock inte tillräckligt mycket vår i luften för att jag skulle köra lös på en Vivanno. Än är det Chai-väder. Var så sent ute på St Lawrence igår att vi kom tills dess att de börjat sätta ner varor, sweet att få till värsta dealet på Irländsk organisk lax, det brukar ju inte vara fallet annars.


På vägen hem stoppade vi i en fyrverkeributik & Paul förvandlades till en stereotyp man "More, Ida! We need more!" medan jag blev typiskt kvinnlig "No Paul, it's enough now - let's go home now, we need to clean the house and the guests will arrive in two hours"... Jaja, hem kom vi tillslut & städat blev det. Fick till & med ihop merparten av maten innan Fredrik, Victoria & Elsa var de första att knacka på dörren. Himla trevlig kväll som vi toppade med fyrverkerier nere i parken, så fint!

Dessutom smygdrack vi cider & öl medan vi kikade på spektaklet. Kändes lite småbusigt att bryta mot lagen genom att dricka på offentlig plats, men lite parkhäng & alkohol hör ju till Valborg. Man kan liksom inte ha bott i Lund i fem år utan att tycka att det är en essentiell del av allt 30 aprilfirande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0