A new boot in town...

Vi väger upp den förra misserabla bilden med något trevligare! Mitt lilla bröstcancerprojekt puttrar på - två & en halv vecka kvar till julmarknaden! Jag håller på att knåpa ihop en ny model, har lagt om virkningen i skaftet för att få det slätt & har lite andra planer på lager för denna variant. Hoppas på att ha en färdig version om en dag eller två, då lanserar jag dem under deras namn. För naturligtvis, som svensk, måste de namnges. Går ju bara inte att tillverka något & sälja det som "boots". Tråkigt värre! Nope, på den här punkten är jag 100% svensk - för det är så. Svenskar ger inte bara namn åt barn, husdjur & båtar. Vi namnger stugor, cyklar, bilar... ja allt som vi gillar! Det tycker jag är fint, att man tillskriver sånt som ligger en nära ett namn.


Kommentarer
Postat av: ma

Ja, vad skall de heta? Samebooties, Saapas (stövel på finska), Artic, Lumis, Tramps, Tassie (av tass och... Farmor har inga förslag så jag får briljera all by myself!!! Nej, här är hennes idéer; Vargtass, Polar- sock. Du, de skall hete HappyFeet! Kram

2011-11-04 @ 21:51:27
Postat av: Ida

Åh, tack för hjälpen! Men de har faktiskt redan ett namn. Eller, de tillhör en linje & har varsitt namn om man ska vara helt noga. Fast som sagt, jag håller på det liiite till.



Kram!

2011-11-05 @ 00:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0