Christmas has started!

Åkte ned till Harbour Front & ställde i ordning inför julmarknaden. Kan inte låta bli att förundras över all mat, ni skulle se hur tokiga mängde med köttbullar vi har - frys efter frys efter frys!

& pepparkakor har vi hela TORN av till försäljning!

Spanar själv på Paradisaskarna... Pauls moster är stort Marabou fantast, så det hade varit en ultimat julklapp till henne.

För mig är det dock MARSÁNSÅS som gäller. Måste köpa på mig! Räddare i nöden till alla efterrätter & omöjligt att få tag på här. 25 pack ja tack! Lite ÖNOS svartvinbärssaft måste jag också köpa så att jag klarar mig igenom förkylningstider.

Japp. Idag blev det officiellt jul. Inte bara pga all mat, nej vi fick också årets första snö. Blev så där glad när jag såg de första flingorna som man blev som barn... snö, det BLIR jul i år också!

Kommentarer
Postat av: ma

Grattis, ni är före oss med snön! På söndagen skall det snöa i mängder här.

2011-11-18 @ 21:16:22
Postat av: Ida

Va, ni har inte fått någon snö alls ännu? Inte en endaste flinga? För i så fall är det senare än vad det någonsin var när jag bodde hemma! Jippi för massa snö, vill ha winter wonderland när jag kommer hem!



KRAM!

2011-11-19 @ 03:57:00
Postat av: ma

Mycket tidigt, i slutet av september, kom första snön och stannade några timmar. Sedan dess har vi haft gröna gräsmattor och blommande jordgubbsplantor lång in på höstvinter. Men i natt skall det ske...

2011-11-19 @ 17:54:24
Postat av: Ida

Så? Hur gick det, fick ni snö?

2011-11-21 @ 15:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0