Need meds...

Jag tänkte, ni som läser & är sjukvårdskunniga - så här ska man väl ändå inte se ut? Det här är dessutom efter det att det lagt sig lite, ni skulle ha sett hur det såg ut när jag klev upp. Kära värld...Halloween var i förgår, det är inte meningen att jag ska skrämma små barn idag!


Nu har jag i alla fall lyckats googla en walk in clinic som inte har patientutlåtande så som "office full of flies" eller "The doctor is fluent in hindi, not so much in english". Så jag hoppas på att stället jag valt inte visar sig ha stampat jordgolv. Ifall att någon undrar, jo, jag längtar hem till Sverige idag. MEN, man ska må lite dåligt ibland - i annat fall uppskattar man inte de fina stunderna i livet!

Kommentarer
Postat av: ma

Efter 2 dagars ofrivillig avstängning från nätet så är jag på banan igen - vilket är viktigt för vardags-kontakterna med dig.

Ja, du har anledning att söka vård igen för att besväret är lokaliserat i ansiktet och nära ögat, obroende orsaken. Men en tanke slår mig, kan det finnas något samband med behandlingen av keratosis och dessa ögonbesvär? M

2011-11-04 @ 08:47:36
Postat av: Ida

Jag undrade vart du tagit vägen, lite så där "mamma tycker inte om mig längre...". Så skönt att ha dig tillbaka! Ögat är inte helt bra ännu, men MYCKET bättre jämnför med hur det var för någon dag sedan. Jag har lytt farmors råd & värmt mycket, vilket verkligen har hjälpt.



Kopplingen kan möjligen vara den att jag har känt mig väldigt låg på energi sedan behandlingen - så jag tänker att mitt imunförsvar kanske varit lite svagare än vanligt.



KRAM!

2011-11-04 @ 11:52:11
Postat av: ma

Jag vet, fort föds tankar om att vara övergiven när snabba medier krånglar.

Vad bra att gamla prövade metoder funkar.

Jag tänkte att ev flytande kväve satte ned vissa funktioner i huden, t ex blodflödet eller talg- produktionen vilket gav normalfloran tillfället att attackera matten. Men jag har så mycket flummiga idéer, så glöm det. Kram

2011-11-04 @ 22:03:11
Postat av: Ida

Ja pip vad snabbt man kan känna sig ensam!



Vad det nu än berodde på så börjar det ge vika & det är det viktigaste.



KRAM!

2011-11-05 @ 00:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0