Somethings I keep...

Vinkade av Paul i morse med hela laddningen hjärtkakor. Han är ett sånt kakmonster att jag måste se till att han inte äter allt själv - så jag pådyvlar hans kontor kakor med jämna mellanrum. Fast vissa bakresultat behåller vi, så som mina saffransbiscotti. Bakade med fullkorn så att jag kan låtsas att de inte är kakor... Jo det här är boarder line, men jag har gett mig själv permission på just biscotti.


Till ett litet glas portvin får jag ta en då & då. Faktiskt!

Kommentarer
Postat av: ma

Ödet ställer till ibland så att det blir nyttigt! Jag hade inte tänkt baka saffransbullar alls, men vid 2-tiden fixade jag det som fattades och satte igång. Degen var annorlunda än jag gjort tidigare så i slutendan visade det att jag hade för lite vetemjöl. Man tager vad man haver - grahamsmjöl! Så årets lussebullar är runda hurtbullar utan russin - med smak av saffran! Jag får äta dem själv!

2011-11-28 @ 19:54:14
Postat av: Ida

Jag hade väldigt gärna velat baka lussebullar - det luktar så mycket jul - men kan inte pga jästproblemet. Fast hade jag kunnat laga den hade jag nog tillsatt lite grahamsmjöl jag med! Tycker att det mesta blir godare när det inte bara är vitt mjöl rakt igenom.



KRAM!

2011-11-28 @ 20:23:22
Postat av: ma

Det är faktiskt inget fel på smaken och jag får inte ont/svullnad i magen, som av rent vetemjöl. M

2011-11-29 @ 20:40:24
Postat av: Ida

Samma med mig. Vanligt vitt mjöl gör att jag på direkten känner mig som en bergsgorilla. Graham/fullkorn gör att jag faktiskt kan äta bröd lite då & då. Hur går det för pappa förresten, äter han något bröd alls nuförtiden?

2011-11-29 @ 20:44:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0