Working from home today...

Viktig jobbvecka den här veckan - men så här i början av den kan jag i alla fall njuta av att få jobba hemma. Herreud vad jag älskar att jobba hemma. Kunna sitta i Juicy set & ruffsig tofs fram till lunch, laga sagda lunch med utgångspunkt "Vad känner jag för idag?" & sedan inta den från ett fat istället för en ziplock bunke.


Andra fördelar:

1) Kunna brygga hur många koppar te som helst & inte behöva upptäcka att någon "lånat" din mjölk så att du bara har en tom kartong i näven
2) Läsa artiklar i en mjuk soffa istället för på en hård kontorsstol
3) Inte behöva gå på toaletten i ett litet bås med knähögt glapp ned mot golvet - eller lyssna på när någon annan kissar...

Kommentarer
Postat av: ma

...och det ser så fint och lagat ut, så man blir hungrig...

2011-11-28 @ 19:48:49
Postat av: Ida

Tack! Tog max 15 minuter att sno ihop - så perfekt lunchmat! Har varken tid eller ork att ägna mer tid åt lunchen.

2011-11-28 @ 20:21:12
Postat av: Matilda

Smask... Spray med vattenflaska låter som en bra grej, kanske borde testa. Här kör vi ignorera-metoden sedan några veckor tillbaka. Problemet är inte att hon leker dock, utan mest att hon skriker... Så när jag ignorerar brukar det ta några (ibland alldeles för många) minuter innan hon fattar vinken, men sen är hon tyst iallafall några timmar ;)

2011-11-28 @ 20:28:26
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

"Pratandet" kan också gå mig på nerverna, så jag förstår problematiken. Vi har kört sprayflaska med alla våra katter & det fungerar väldigt bra. Oftast behöver man inte ens vara elak & faktiskt spraya dem - det räcker med att man visar upp den så vet de att de gör något som de inte får.

2011-11-28 @ 21:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0