A beautiful start!

Alla mornar borde börja med blomsterarrangemang - gör hela själen glad!


Eller oki, att starta varje morgon med att pyssla med blommor hade kanske blivit lite tradigt i längden. Men om man varvat det med andra trevligheter, så som brödbak & vinsippande, då - då hade ta mig tusan varje dag startat optimalt!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Mer nattaktiv än morgonpigg :) Ja, vi har haft en till kisse här hemma men min primadonna accepterade det inte riktigt så han bodde bara med oss en vecka. Uppfödaren ville inte riskera ngt eftersom han var här på foder & skulle avlas på. Sov gjorde hon dock ;) funderar dock på att köpa en och försöka igen, då en liten (killen vi hade hemma var 6 mån) men vi får se lite. Har köpt en grej som sätts i kontakten som utsöndrar lugnande naturlig hormon så det är lite bättre. :)

2011-10-28 @ 17:38:15
Postat av: Ida

Honkatter kan bli väldigt mycket "ensamkatt". Mina föräldrar har tre katter (två birmor & en norskskogkatt) & Wilma som är äldst i huset hade nog gärna sett att de andra två skickats med en raket till månen. Köper du en till hade jag nog satsat på en hona, så blir oddsen förhoppningsvis lite jämnare än om du skaffar en hankatt. :)

2011-10-28 @ 18:31:08
Postat av: Matilda

Ja, vi får se lite. Samtidigt går Iris bättre ihop med hanar än honor :)

2011-10-29 @ 23:40:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja hon gör säkert det, men den stackars hankatten... :)

2011-10-31 @ 00:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0