Getting myself a present...

Eftersom sista tiden har varit så... ja men småjävlig kan vi väl säga, beslutade jag mig för att köpa mig en liten present denna gråmulna morgon. So - nu är denna efterklickad & jag bara känner hur den här fredagen blir bättre & bättre! Nördpresent, en hel helg att se fram emot & tvättahåretdag - ingredienser som gör moi glad!

Kommentarer
Postat av: ma

Det var väl inte så tokigt!

2011-10-14 @ 20:48:52
Postat av: pa

Hej, idag 14/10 i samband med jakt råkande jag accidentiellt köra på en sten, stenen valde att inte flytta på sig. Detta medförde att bakre ljuddämparen inte hölls upp av bussningarna, och därmed följde gravitationslagen. Kort sagt så misste jag bakre delen av avgassystemet.

Jag lät som ett reaplan. (dvs ganska högt)

Följdakligen avstod jag från jakten, (senare under dagen fälldes en 13 taggare) och jag åkte hem till Lycksele och SKROTADE FPA 701 (min pärla)!!!!!!!!.

Jag sa hej till den innan jag lämnade skroten i vart fall.

Killen på skroten sa att han aldrig hade sett ett så gammalt registeringsbevis, jag frågade honom då om han var född innan registreringsbeviset var utfärdat, och det var han inte.

Nu vet du att pärlan är i bilhimmelen.

Hälsningar från en billös pärlälskaré.



2011-10-14 @ 22:18:51
Postat av: Ida

ma - nej det här ska bli kul att ge sig på!



pa - Oj. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den här nyheten. För fastän jag verkligen tyckt att skabben varit helt hysteriskt dålig rätt länge så var den ändå en SÅ stor del av min barndom & uppväxt. Lite som att säga hejdå till någon man aldrig trodde skulle lämna en... Skabben hade ju lite av nio, tio liv så jag trodde att den på något sätt skulle överleva oss alla. Jag får ta & tända ett ljus.

2011-10-15 @ 03:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0