Julmarknaden närmar sig!

Tre veckor kvar tills SWEAs julmarknad & förberedelserna är i full gång. Satt igenom ett maratonmöte igårkväll, tre timmar ägnades åt att dra igenom 28 dagordningspunkter... Hjälp så less jag var på slutet. FAST! Jag fick ihop ett nytt par booties under mötets gång, så det var ju inte helt bortkastat att sitta & lyssna på fjaffs om hur saker kan göras på femtiotre olika sätt...

Lila & petroleum blev det denna gången.

Jag befinner mig i en liten döfas just nu - har varit för upptagen för att hinna köpa nytt garn, så jag har en massa halvfärdiga par som ligger & irriterar livet ur mig. Ett till helt par har jag dock lyckats producera.

Men nu är jag fast med odd ends & en bunt nystan av den tråkigare garnkvalitén som jag har försökt ignorera lite. So, en tripp down town är av nöd tvungen!

Kommentarer
Postat av: ma

Fick du någon uppmuntran av de andra sweorna om dina booties? Kram

2011-10-27 @ 20:29:20
Postat av: Ida

Jo det fick jag. Nu är det 100% säkert att jag får sälja dem på marknaden & vi testar med $20. En av dem tyckte att jag skulle ta 35, men det känns alldeles för mycket. Speciellt på en julmarknad med många svenskar som säkert kommer att tänka "nej men det där kan jag ju göra själv!".



KRAM!

2011-10-27 @ 23:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0