Cake decorating 101 - part 2

Hade min andra cake decorating class i princip med det samma som jag steg av planet från Bermuda - tre timmars fokus på att spritsa olika blommor. Min favorit var äppelblom, så det fick det bli på ett par av de cupcakes som jag skickade iväg till Pauls jobb idag.


Smaksatte glasyren med karamellsmak & drog sedan ihop en gul sats med chokladsmak.

Mumin utvärderade sedan resultatet & kom fram till att de var ok att skicka iväg till försäljning.

Nu hoppas jag på en donation som tar mig upp till $800!

Kommentarer
Postat av: Nina

Shit, de här ser ju hur fina ut som helst! Smakar de lika gott som de ser ut kan du ju lätt bli rik på försäljning=)



Och grattis till förlovningen! Har inte haft så mycket tid att läsa bloggar på sistone så det hade jag missat! Så himla underbart! Och det där med kuvertpris och pengar. När vi gifte oss lärde jag mig att man inte skulle säga att det var till bröllop man bokade saker. Samma frisyr kostade till exempel 850 kr om man ville ha den till fest men 3500 kr till bröllop, hos samma frisör alltså! Många vet liksom att bröllopet är den gången i livet man är villig att betala feta överpriser för att få det perfekt. Så fortsätt leta, du kommer säkert hitta något bättre och billigare!

2012-04-12 @ 20:04:58
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Ida

Tack, för cupcakesberöm, förlovningsgrattis & tips!



När det gäller mina cupcakes så vill jag ju inte dra in pengar för egen vinning, utan till bröstcancerforskningen. Fast blir jag tillräckligt bra kommer jag nog att vara frestad att påta ihop min egen bröllopstårta! :) Gällande förlovningen så är jag så glad över den, det känns helt varmt inombords bara jag tänker på det! Frisyrtipset ska jag definitivt ha i åtanke, några andra bra tips du kan komma med? Har varit på ETT enda bröllop i vuxen ålder, så jag känner mig så där lagom lost!

2012-04-12 @ 20:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0