Cake decorating 101 - part 3

Idag ägnades vår cake decorating course åt att piffa cupcakes. Väldigt välkommet med tanke på att jag har fuskat med det ett par gånger tidigare. Vi körde på tre grundfäger - rosa, gult & grönt - men jag höll mig mest till de två förstnämda eftersom den gröna tonen var så där skrikig att jag fått huvudvärk om jag varit lagd åt det hållet.

Min favorit var helt klart versionen med en rosa ros i mitten - kanske mest för att jag fått kämpa så hårt för att få till något vettigt. Alla andra blommor har liksom varit piece of cake men rosen... rosen har jävlats från start. Idag lyckades jag dock få till något som jag inte tyckte var för pinsamt (läs kålhuvud, så har allt annat sett ut).

Pauls favorit var korgmönstret - som är sjukt roligt att göra om man är lite anal som moi. Upprepning gör mig glad! Måste dock öva lite mer så att jag blir bättre på att täcka HELA ytan.

Enklaste blomman att tåta ihop? Sweet peas - helt klart.

& så svände jag ner lite vågor när inspirationen tröt & jag mest ville hem & dricka te.

Nästa vecka är tanken att vi ska dekorera en hel tårta. Jag är rädd att jag kommer att få lite besvärligt för att bestämma mig för ett enda motiv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0