Det här med att byta...

Det finns en lista med saker som jag är väldigt dålig på: att bromsa med skridskor, ringa & boka tandläkartid, öppna kartonger/pappförpackningar utan att råka riva sönder dem & någonstanns i toppen finns också "byta gåvor". Jag har genuint skitsvårt för att byta presenter. Antalet gånger i mitt liv som jag har hostat ur mig ett "finns det chans att byta?" kan räknas till två. Först när jag var cirka 12 & ville ha en Absolut Greatest Hits 18 i julklapp & fick en CD samlingsvolym av Mozart (fast jag kände mig så hemsk när jag väl fått kvittot att jag aldrig tog mig till affären för att faktiskt genomföra bytet), andra gången när jag fick början på en samlingsservis. Fick Ostindia i julklapp & mitt estetiksinnne kunde inte komma över den ensamma blomman i mitten, så efter MYCKET vånda byttes det till en annan blåvit servis. Nu... nu har jag återigen hamnat i valet & kvalet... Pauls mamma gav mig nämligen den här i lördags & informerade samtidigt att den även fanns i rosa, men att hon valt brunt för att det kändes minde flamsigt & tjejigt men att jag fick byta om jag ville. Eh... men dessvärre känner jag mig nog i så fall just flamsig & tjejig - för oh vad jag vill byta. Problemet är att hon sitter på kvittot, så då måste jag ju hosta ur mig "can I change it please?" & just nu känns det ungefär lika frestande som att rycka ut en tånagel eller två.

Kommentarer
Postat av: ma

Jag får inte upp den bruna, inte i sortimentet heller, men byt om du känner för det. Världen går inte under om vi inte tycker lika, vilket vi vet erfarenhetsmässigt, så som du skrev! Kram

2012-04-23 @ 19:52:50
Postat av: Ida

Nej jag vet... men jag tycker att det är så jobbigt. Å andra sidan, om jag förklarar att det rosa fungerar bättre när jag säljer cupcakes för bröstcancerforskningen så kanske det låter lite bättre.

2012-04-23 @ 20:42:37
Postat av: ma

Brunt - vad är det för färg? Som en Lars Noren-pjäs! Jag gör en värdring här, but so what! Kram

2012-04-23 @ 22:39:56
Postat av: Ida

Fniss... ja du är ju inte så förtjust i brunt. Det är å andra sidan Pauls mamma, hon hade nog haft ALLT i brunt om hon bara kunnat. :)

2012-04-23 @ 23:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0