Att titta upp...

Vet ni vad jag saknar allra mest just idag? Att bo någonstanns där man är engagerad i sin omgivning, där man stannar upp om man ser något. Idag, när jag knatade iväg för att plocka upp lite lunch, hörde jag ett skri från himlen. Stannade till, tittade upp & fick se en hök cirkulera på uppvindarna. En minut senare, två hökar som spanade ner på statsduvorna. Jag stod där & tittade på dem ett tag - tycker att det är så fantastiskt att de lyckats göra staden till ett hem. God knows I´ve not. Sen fortsatte jag min promenad med falkarna skriandes över mitt huvud & inte en enda av de personer jag mötte stannade till så som jag & sökte med blicken efter vad som åstakom de skärande läterna. Alla var för upptagna med sina mobiler, Starbuckskoppar & shoppingkassar. Det gjorde mig lite ledsen, det här i att ingen annan verkade kapabel att lägga märke till de där malplacerade men mäktiga fåglarna. Får mig att längta bort till områden där folk inte är lika stressade, där man är lite mindre i sin egen bubbla.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Något som inte alls har med inlägget att göra... din blogg ser superkonstig ut i min dator! Använder Crome för Mac...

Svar: Hm... Öppnade bloggen i Crome & för mig ser det ut som det ska. Ser det fortfarande konstigt ut för dig? I så fall får jag fråga Paul om det.
Ida

2012-08-09 @ 12:00:32
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Det gör det, har gjort det några dagar nu. Sidan ser liksom "oredigerad" ut

Svar: Väldigt märkligt. Kan kanske ha att göra med att blogg.se har funkat så där på sista tiden. Får skicka in en felrapport & be om hjälp.
Ida

2012-08-09 @ 18:22:58
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0