Drar ut på helgen...

Vi maxar förövrigt helgmyset idag - Starbucks, promenad i klänning & sandaler (för mig... inte Paul, han har för håriga ben för klänning), middag på patio...
Paul körde på shepperds pie - han passar liksom på att äta sånt som han inte får hemma. Moi valde fyllda paprikor i tomatsås. Har nämligen haft totala cravings för det senare hela helgen. Så där så att jag velat hoppa på ett sistaminutenflyg till Italien & bara frossa i tomatsås. Inte pastan, bara såsen. Så jag var väldigt nöjd med mina paprikor - även om de gärna fått komma med dubbla mängde krossade tomater!
Nu blir det film i soffan med fryst mango. Har krävt att vi INTE ska se en action film, baserat på att den senaste filmen vi såg var "The Expendables". Av någon outgrundlig anledning ville nämligen Paul se den häromdagen & herregud vad slöseri med tid det var att se det skräpet. Det var så totalt intelligensbefriat att jag bara dog av uttråkning fem minuter in i eländet. So, ikväll deklarerade jag att det var min tur att välja film & att Paul inte hade rätt att komma med några invändningar. Har valt Hugo, så jag håller tummarna för att den är riktigt bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0