Pinsamt på IKEA...

Efter kattungebesöket åkte vi till IKEA för att plocka upp lite stugprylar. Inledde med lunch i restaurangen eftersom Paul fick blodsockerfall. Tydligen ett helt enormt sådant. I mean - jag tyckte att min laxtallrik var helt enormt mättande, men Paul... Köttbullar med potatismos, svampcrepes, sallad & någonslags mandelkaka på det... Plus två koppar kaffe.
Så efter avslutad lunch fick jag stoppa ner honom i en kundvagn & så rullade vi runt & tittade på kök för att få lite stuginspiration. Någonstanns kring kök tre fick jag syn på en bänkskiva i trä som jag verkligen gillade - Paul däremot blev så där manligt praktisk & motsatte sig trävalet på hållbarhetsgrunder. Försvarade bänkskivan med att vi ändå alltid använder skärbrädor & grytunderlägg - dvs den kommer inte att bli totalförstörd på en kvart. Paul bara - men om vi kokar betor, DÅ då kommer den att bli totalförstörd! Varpå jag svarade att vi helt enkelt får ha ett "beet ban". Varpå Paul hojtar ut över hela barnfamiljsspäckade IKEA:
 
NO IDA - you´re not allowed to beat kids!
 
Beat barn... Herregud. Jag skulle aldrig ha satt igång med projekt svenskalektioner.
 
Efter att ha flytt de arga blickarna från biffiga nordamerikanska mödrar hamnade vi på nedervåningen där vi plockade på oss halogenlampor samt lite praktiska förvarningsboxar. Tänkte vara lite konservativ & använda mina för garnförvaring...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0