Recap 2012!

Måste försöka sammanfatta 2012... ett år som innehållit allt från att lära sig en himla massa nya saker till att få en ring på fingret!
 
Började med att skåla in 12-slaget på Skansen med Paul & allra bästa Josefin!
Bara för att timmar senare flyga tillbaka till Toronto. Där vi firade ytterligare lite mer jul, fast inte bra svensk jul utan kalkonspäckad kanadensisk - men jag fick en Kobo, så lite behållning fick jag i alla fall av det hela. Sen motionerade vi bort lite fågelspäck med att dra ut på snöskotur! I februari begåvades jag med en alldeles för fin smart phone i förhållande till mina tekniska färdigheter, vi flög till Otttawa & jag var med & styrde upp SWEAs provsmakning av vår jubileumsmeny. I mars började vi sen att ta de första fotografierna till kokboken...
Jag höll även i en guldtacka på 1 kilo, ordnade en överraskningsfest för Victoria & så roade Paul & jag mig med att dra ner all takisolering i stugan. Fy fasen vilket vidrigt litet arbete det var - fast vi såg i alla fall roliga ut!
I april tog jag min allra första kurs i kakdekoration, gick på konstmuseum, slog sönder min första pinata & så åkte vi ju till världens vackraste Bermuda där Paul friade. Blir så lycklig bara av att tänka på det!
& då menar jag så där SKRIKA RAKT UT lycklig! Tänk att vi ska GIFTA OSS!
Har lite svårt att gå vidare, men det blev i alla fall maj - & jag fick en ny cykel, gick på skomuseum, åkte allra längst upp i en skyskrapa & lyssnade på ABBA-mania & så tillverkade jag en himla massa tårta & köpte sjukt mycket lavendel. Ja & så blev vi utvalda att ta del i en fotosession av förlovade par!
I juni fick jag min alldeles egna Kitchen Aid, skrapade ihop tillräckligt mycket erfarenhet för att begåvas med ett diplom i tårtdekoration & körde lite jordfräs i stugan så att jag kunde harva ut mitt egna lilla land!
& så kom allra finaste mamma & pappa & hälsade på så att de skulle kunna vara med på vår förlovningfest! Naturligvis klämde vi även in lite vingårdsbesök samt det obligatoriska besöket vid Niagara Falls.
I juli jobbade vi ute i stugan tills jag fick solsting (inte att rekommendera), drack en massa frapps (det rekommenderar jag däremot varmt) & gick på urpampigt ($80.000 pampigt) finskt-indiskt bröllop. Sen blev det augusti & vi drog på långhelger ute i stugan där jag åt körsbär, Paul trampade igenom taggtråd (check på stelkrampsspruta), satte eld på ena handen & vadade igenom en massa giftig murgröna... Fast vi fick till lite trevliga saker tillsammans, vi firade bland annat min födelsedag med att tävla i ett gummi-ank race & så åkte vi & besökte baby-Digby!
Världens sötaste lilla sockertopp! Min lilla solstråle, stolle, gullefjun... älskar den här lilla knasiga pälstussen så mycket att det gör ont i hjärtat! Lilla älskade Digby - förstår inte vad vi gjorde innan vi fick honom! What else.. Jo, jag gick ju mitt andra Pincess Margaret för att samla in pengar till bröstcancerforskningen, började läsa världsbästa Game of Thrones & så kom oktober. Då jag avslutade min första kurs i att tillverka blommor i sockerpasta & slog upp dörrarna till den grymt uppdaterade stugan i & med Pauls pappas 80årsdag! Så STOLT över allt jobb vi gjort där ute! I November vann jag en tävling i matfotografi & så blev KOKBOKEN äntligen klar - vilken lycka! Snacka om att det projektet följt mig genom året, som min alldeles egna udda lilla baby. Tillslut kom december & vi flög hem till vackra norrland...
Magiskt vintervitt, urgod mat & allra bästa människorna att umgås med.
Jag var visserligen så sjuk att jag kände mig som en disktrasa, men på något vänster orkade jag i alla fall med en par små saker. Som att bestämma vigselring, proväta bröllopsmenyn & prata om viktigheter så som "hur vi ska gå in i kyrkan" - & det är värt så himla mycket! Årets sista skälvande dagar involverade även häng med våra "Torontovänner" Victoria, Fredrik & Elsa i deras söta hus utanför Stockholm & kompiskram med Josefin, himla fint avslut på ett år som på det stora hela varit VÄLDIGT bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0