4 December!

Varje år är det samma visa, jag TÄNKER att jag ska starta med julkorten i tid & sen blir det ändå alltid råstressigt att få iväg dem. Så där så att jag springer ner till Canada Post sista dagen de måste iväg & så får jag stå i kö helt överhettad i vinterjacka & småsvära över att jag inte fått ändan ur tidigare. Så i ÅR har jag satt igång tidigt! Paul & jag köpte på oss en massa tunn kartong & dekorationspapper i helgen & nu är tanken att de ska bli olika sorters julkort. Här kommer en beskrivning på pinwheel-varianten!
 
1) Klipp en kvadrat av lite fint papper - jag har kört på antingen 5x5 eller 7x7 cm. Dra upp ett kors på baksidan av papperet & klipp fyra jack in mot centrum. Se till att inte klippa för långt in, då är det risk för att allt går sönder.
2) Böj in varannan kant mot mitten, se till att lägga snibbarna över varandra så att de är säkrade. Tryck ett hål genom allt papper med en nål & säkra med en... eh, här heter det "brads". Är det "änglaben" på svenska? Men en sån här!
3) Checka resultatet...
4) Vill du fästa dem på ett julkort så behöver du bara trycka ett hål i kortet, böja till benen igen så att de inte är låsta, trycka dem genom hålet & böja ut dem igen på andra sidan. Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0