Chocolate Stout Cupcakes!

Happ, happ - upp klockan 06.00 för att baka cupcakes, min näst sista order innan jag klarat av alla förbetalda beställningar för bröstcancerinsamlingen! Idag stod David på schemat, ni vet - killen som gillar serier & öl. Höll på & fnulade en massa över dekorationer igår & sen tänkte jag bara "men jäklar, gillar man öl är man väl inte så där petig på detaljer!". Så jag slog till på enkla hederliga ölmuffins med whiskeysmörkräm & karamellsås.
Som vanligt när jag bakar utan ägg så har jag lite dålig koll på hur långt en sats kommer att räcka, det blir alltid en så annorlunda konsistens. I det här fallet halverade jag i alla fall ursprungssatsen & det räckte till 14 halvsmå cupcakes & massa underbar choklad-doft som fyllde hela huset!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Nom!

Jag & Svante har det okej. Det är tomt och sorgligt utan världens finaste kattflicka, men vi reder oss. Svante är dock väldigt sällskapssjuk och är än mer klistrad vid mig än tidigare, han vill då inte vara ensam. Så, i slutet på januari så flyttar en liten kattjej hit.

Kram!

Svar: Skönt att du har Svante i alla fall. Fy vad hemskt det var när vi tog bort Katten Jansson & huset var helt TOMT. Ingen som kom & hälsade på en när man kom hem, satt bredvid en på soffan & sov i fotändan...
Kan tänka mig att Svante verkligen söker sig till dig nu. Digby är också sjukt sällskapssjuk, så utan Mammut hade jag haft honom som ett plåster på mig 24/7. Så jag tror att det är ett bra beslut att skaffa honom en liten kompis, de blir verkligen mycket gladare när de har någon att ödsla energi på. KRAM!
Ida

2012-12-05 @ 15:04:18
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0