& på tal om farmor!

Förresten, när jag nu har nämnt farmor - gissa vem som fyllde 84 år igår? Jo, just världens bästa fammo, som faktiskt inte är någon vanlig farmor. Nej, min farmor är världens häftigaste skulle jag vilja påstå. Inte bara det att hon lagar de allra godaste köttbullarna, gravar lax som ingen annan & stickar så fint att man drar på sig saker lite andräktigt - nej, farmor kan läsa på engelska, lösa supersvåra korsord & räkna E-matte. Det tycker jag är helt fantastiskt! Dessutom har hon världens bästa skratt & ger de allra mjukaste kramarna! Om mindre än två veckor ses vi igen, oj vad jag längtar!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis till din farmor, i efterskott! :)

Svar: Jag ska hälsa & gratta till henne! :)
Ida

2012-12-12 @ 22:40:19
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Trillingnöten

Vilken fantastisk farmor du har!! Jag älskar såna där kruttanter! :) Jag vill bli en sån också!

Svar: Det ska jag föra vidare till farmor - vet att det kommer att göra henne jätteglad! Imponeras i princip dagligen av hur motiverad hon är när det kommer till folkhögskolan & det är också skönt att veta att hon har så många vänner där.
Ida

2012-12-13 @ 02:07:14
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Grattis till Idas farmor! Och jeeij att jag fick se klippet nu, hon är verkligen fantastisk =) Kan ju säga att jag valde bort E-matte så fort jag fick chansen så jag är mäkta imponerad.

Svar: Men eller hur, D-matte räckte så gott & väl för mig! :)
Ida

2012-12-13 @ 19:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0