Pauls julklapp...

Paul & jag brukar försöka få till åtminstonde en "experience" klapp var till varandra varje år - prylar har man ju liksom nog av medan man aldrig kan få nog av upplevelser! I år blev det alltså julbordskryssning för Pauls del. Bordade S/S Stockholm vid tolvsnåret & surrade ut till Vaxholm en vända. Vi var väl rätt slitna hjältar båda två, men med en flaska sauvignon blanc att dela på så var det helt klart en himla trevlig liten nöjestripp!
Julmaten var också över förväntan god, även om det inte var i närheten av farmors mat, men det hade vi inte heller räknat med. Hade den varit bättre hade jag nog dött av chock innan Strandvägen ens lämnats ur sikte.
Utsikten var också himla fin, även fast det var en väldigt grå dag.
Slutsatsen blev att vi nog måste åka ut på brunchkryssning nästa gång vi är i Stockholm på sommaren - vill se alla små kobbar & skär i sommargrönska!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Perfekt med upplevelseklappar! Sånt är så härligt. Nåt man kan göra tillsammans (eller isär om man så vill) men som man alltid kommer att minnas. Prylar är utbytbara, men minne är det inte.

Svar: Älskar upplevelseklappar - man får göra så mycket! Vi har ridit islandshäst på island, gått på violinkonserter, åkt hundspann & mycket mer. Det är en bra spark i baken att tvingas komma på en upplevelse att dela med den man älskar! :)
Ida

2012-12-30 @ 17:08:37
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0