Perfekt timing!

Paul kom hem med sushi för att pigga upp vår onsdag (ja men orka, jag är fortfarande inte frisk) & vi passade på att öppna dagens kalenderpaket tillsammans eftersom vi inte hann imorse. Hade dukat upp med var sitt paket bredvid våra tallrikar, men precis efter att jag satt mig på stolen stack Paul in ett extrapaket bredvid min tallrik. Vilket var så sött, men samtidigt väldigt irriterande för jag hade skickat efter en sak till honom som skulle ha anlänt under dagen men som inte levererats. Så jag svor tyst över UPS & tänkte att "ja ja, men imorgon får jag överraska honom istället". Åt vår sushi & precis när vi skulle börja med öppnandet ringer det på dörren & där står UPS med Pauls present! Åh så glad jag blev & så paff Paul blev! Sen hade vi en liten minionsdagspaketöppnarorgie!
Här nedan kan ni se Pauls present, en jättelunta om programmering i python. Jaja... jag vet, jättetråkigt - men vi ger varandra nördpresenter! Själv fick jag två nya GB till min Mac. :) Ovanpå tegelstenen ser ni förövrigt min kalenderpresent från igår, sänka skepp!
Ler & långhalm lyckades med konststycket att direkt efterföljande varandra sänka varandras största stridsfartyg som första skepp. Avslutade gjorde vi med att Paul sänkte mitt sista skepp & jag hans sista skepp i nästa drag. Tänker lite lika där ja kanske!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Jag tycker er tradition är så bra! Kanske gör vi samma sak nästa år :) Vilken supertajming du fick på presenten. Nästan som planerat! ; )

Svar: Paketkalender är så roligt! Farmor har försett mig & lillebror med var sin i typ 20 år nu. :) När jag flyttade till Lund först sa jag till farmor att hon inte behövde skicka hela vägen dit, men hon framhärdade att tradition är tradition. Samma visa när jag sen flyttade hit, farmor är världens trooper & ger sig inte så lätt! Idag sätter hon även ihop 24 paket åt Paul & 24 åt Anna, Magnus flickvän. Det tycker jag är så galet imponerande! När det kom till UPS igår hade jag kunna kyssa budet så glad blev jag! :)
Ida

2012-12-06 @ 13:40:35
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0